Utveckling för kommande generationer

Melander är ett byggföretag som tänker i nya banor. Vi bygger och utvecklar hållbara samhällen för kommande generationer. Vårt mål är att vara det mest trovärdiga och trygga byggföretaget i branschen, för våra kunder och våra medarbetare.

Forma din karriär hos oss

Varje uppdrag vi tar oss an är vårt viktigaste uppdrag och som en del av Melander gör man sitt yttersta varje dag. Vi sätter vår yrkesstolthet i allt vi gör. För i slutändan handlar allt om att leverera ett bra resultat och ha nöjda kunder. De är vår framtid.

Vill du vara med och växa tillsammans med oss? Titta på̊ våra lediga tjänster och kontakta oss om du känner att du är den vi letar efter. Välkommen till Melander!

Redo att skicka in din ansökan?

det är kanske just dig vi söker? »

Team Melander
TeamMelander
Möt dina framtida kollegor
Nyheter
TeamMelander_ny puff svahn copy
Struktur, arbetsglädje och goda resultat
Lediga tjänster
Just nu söker vi copy
Läs mer

Våra värderingar

stolta. trygga. trovärdiga.

Våra byggtjänster är omfattande och anpassas med omsorg för att lösa kundens behov. Melander Bygg arbetar efter ett branschanpassat kvalitets- och miljöledningssystem från BKMA. Vi grundar våra tjänster på våra värdeord:

STOLTA
Vi bidrar med vår yrkesstolthet i varje uppdrag, det skapar delaktighet, arbetsglädje och kvalitet. Som Melander medarbetare gör man sitt bästa varje dag. Helt nöjda kunder är vad vi gillar mest och det avgör vår framtid. Vi är stolta över att arbeta i ett företag som strävar efter ständiga förbättringar, och sätter en ära i högklassigt utfört arbete för bästa resultat. Nöjda kunder ge oss vårt goda rykte.

TRYGGA
Vi värderar gemenskap högt, baserat på kompetens, ansvarstagande och ett ärligt sätt att vara. En tydlig dialog och intresserat lyssnande är avgörande. Ledarskapet utvecklar vi ständigt, både ägarmässigt och på individnivå. Våra ambitioner bygger och stärker oss till långsiktighet och stabilitet. Melander Byggs kunder ska känna sig trygga. Lika trygga som alla leverantörer, samarbetspartners och våra familjer gör.

TROVÄRDIGA
Vi står för vad vi säger och lovar. Att leverera enligt fastställda överenskommelser är en självklarhet. Ett ödmjukt och lyhört agerande bygger starka relationer både hos oss själva och med våra kunder. Vi har nödvändig kompetens samt är pålästa, vilket skapar kvalitet och engagerat arbete i varje enskild detalj. På så sätt skapar vi den trovärdighet våra kunder förtjänar.