Ronny Johansson ny VD för Melander Bygg

Ronny Johansson har utsetts till ny Vd för Melander Bygg AB. Ronny kommer närmast från en roll som Vd på SEFAB och har mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet i Östgötaregionen.

Ronny Johansson har en bred kompetens och ett synligt och tydligt ledarskap vilket gör att han passar mycket bra som Vd på Melander Bygg. Han har varit med och byggt upp flera byggbolag och är rätt person att lägga fast bolagets nya strategi och att ta vid och fortsätta genomförandet. Ronny är ett välbekant ansikte i branschen både som mångårig medarbetare, chef och ledare.

– Jag är mycket glad över att få uppgiften att leda Melander Bygg in i nästa fas av att förverkliga vårt mål – att bygga Östgötaregionen med kvalitet och hjärta. Vi har en tydlig strategi och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare se till att vi har ett stort fokus på att leverera på våra ambitiösa planer, säger Ronny Johansson.

Ronny Johansson efterträder ägaren Patrik Ondracek den 4 april. Patrik kommer i en inledande fas jobba i succession med Ronny, i syfte att lära känna bolaget, varefter Patrik kommer att jobba koncernoperativt med affärs- och projektutveckling inom koncernbolagen Viginti Fastighetsutveckling och Marcum Uthyrning.

– Beslutet att tillsätta en ny Vd är helt i linje med Styrelsens långsiktiga utvecklingsplan för Melander Bygg. Ronny är rätt person för jobbet och timingen är rätt. Melander Bygg har varit mycket framgångsrika under de senaste åren och tecknat flera mångåriga ramavtal som nu har berett väg för nytt ledarskap med fokus på att stärka struktur, arbetsglädje och att leverera bra resultat för våra kunder, säger Patrik Ondracek avträdande Vd.

För ytterligare information kontakta:
Patrik Ondracek, telefon: 0706-81 97 00
Ronny Johansson, telefon: 076-941 44 17

Ny VD, Ronny Johansson